Esteu al web antic de santllorencdelmunt.com. No és actualitzat.
Feu clic en aquesta caixa per a tornar al web actual de santllorencdelmunt.com

Get Firefox!

Els elements del mapa són accessibles des del receptor GPS a través del menú Base de Dades:

>

>

>

• Com podeu veure, per accedir als elements del mapa cal seguir un camí ben concret. A la primera pantalla veiem, per sobre d'una línia horitzontal, els plànols de detall que tenim carregats al GPS. En aquest cas són dos, "STLLOREN" i "catalunya". Entrem a STLLOREN. Seleccionem "Calles, Carret." i apareix la llista d'elements del mapa. Accedir per les altres opcions (Dirección, Vías de agua, Parques), donarà errors de tota mena.

• Els elements d'aquesta llista poden ser utilitzats com a GOTOs o com a punts per construir una ruta.

• Al receptor GPS surten tots els elements enumerats a la secció de fotos, ordenats alfabèticament, i no hi són separats per grups.

• En la utilització del mapa en el receptor GPS, veureu que alguns noms han hagut de ser adaptats a causa de les peculiaritats del procés d'elaboració. Bàsicament els topònims s'han hagut de limitar a 20 lletres i alguns caràcters han hagut de ser substituïts per d'altres (ces trencades, accents...). Si algú sap com evitar aquest problema, digueu-m'ho, si us plau.

Descrrec: res del que en aquesta web s'ofereix t cap mena de garantia. Useu-ho sota la vostra responsabilitat.
Aquesta pgina s optimitzada per a una resoluci (1024x768) i un navegador (Firefox) concrets. Altres configuracions en poden empitjorar l'aparena i/o la funcionalitat.

© 2005-2009 Quicu Tpias Anton.