Esteu al web antic de santllorencdelmunt.com. No és actualitzat.
Feu clic en aquesta caixa per a tornar al web actual de santllorencdelmunt.com

Get Firefox!

En aquesta web podreu trobar tot d'informació relacionada amb el parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Si no el coneixeu o no hi heu estat mai, podeu començar per llegir-ne l'entrada a la viquipèdia, o consultar-ne la pàgina de la Diputació de Barcelona, que té abundant informació sobre l'accés al parc, els itineraris més habituals i els equipaments i serveis disponibles, entre d'altres.
Aquí, de moment, els continguts són més específics i els trobareu en les següents seccions:

SantLlorenç-ò-metre 2.0
Càlcul de rutes al Parc de Sant Llorenç del Munt i l'Obac (i rodalia).
Distàncies, rumbs, coordenades, imatges aèries del parc, fotos, descàrrega de waypoints... tot ben barrejat en la nova versió d'aquesta eina.
Mapa per a receptors GPS
Un mapa del Parc per carregar en el vostre receptor GPS. Actualment només disponible per a receptors Magellan Sportrak i Meridian. Més de mil quilòmetres de camins i més de set-cents punts consultables en les vostres sortides, per saber sempre d'on veniu i cap on aneu.
Fotos
Algunes fotografies de diversos indrets del Parc. No guanyaran cap concurs, però us serviran per fer-vos una idea de com són alguns dels llocs que potser desconeixeu. Podríem dir que la cobertura augmenta lentament però segura.
Monografies
Una mena de calaix de sastre per a tot allò que no tingui secció pròpia... de moment, podeu trobar-hi informació geogràfica sobre el projecte de pista Mata-rodona - La Mata.

• Podeu veure què he modificat darrerament a la web, a la pàgina de novetats.

• Alguns enllaços d'interès.

• Un petit recull bibliogràfic sobre el parc, d'entre els aproximadament 41.254 llibres que se n'han escrit.

Descrrec: res del que en aquesta web s'ofereix t cap mena de garantia. Useu-ho sota la vostra responsabilitat.
Aquesta pgina s optimitzada per a una resoluci (1024x768) i un navegador (Firefox) concrets. Altres configuracions en poden empitjorar l'aparena i/o la funcionalitat.

© 2005-2009 Quicu Tpias Anton.