Esteu al web antic de santllorencdelmunt.com. No és actualitzat.
Feu clic en aquesta caixa per a tornar al web actual de santllorencdelmunt.com

Get Firefox!

Registre de canvis de la web i de tot el que en penja. Si voleu veure la pàgina principal, aneu a la Introducció.

2008-03-28 Corregit l'error d'identificació d'una masia, les Ferreres, al terme de Rellinars. Fins ara apareixia com a Gibert de Baix, incorrectament. Les dues masies són a menys de 100 metres una de l'altra.
Gràcies, Dolors.

2008-01-05 El dia 5, 5 fotos.

2008-01-03  511!

Vint-i-nou fotos més, algunes de les quals corresponents a indrets que no estaven a la base de dades. Fins ara.
Algunes posicions corregides; arreglat algun error menor del SantLlorenç-ò-metre (com quan es feien rutes passant per l'Alzina del Salari, per exemple).

-*-*-*-*-*-*   Canvis. S'acosten.   *-*-*-*-*-*-

2007-09-18 Arreglat per fi el problema dels accents al SantLlorenç-ò-metre. Culpa del proveïdor d'espai web, com era d'esperar. A veure quan triguen a trencar-ho de nou.

2007-09-01 Vint-i-sis fotos més. Les 500 són a tocar, i s'haurà de celebrar!

2007-01-18 Vint-i-nou noves fotos, ni més ni menys.

2006-09-24 Fonts! Més fonts! Cases! Afegides a la base de dades 82 fonts, 6 cases i algun altre indret perdudot, que podeu consultar des del SantLlorenç-ò-metre.
També he pujat algunes fotos, la majoria de la zona de Vacarisses i Rellinars. I algunes posicions han estat corregides. Res greu.

2006-09-11 Des de la nit dels temps, l'11 de setembre ha estat una data assenyalada. De fet, per a alguns, tots els 11 són dates assenyalades.
No és d'estranyar, doncs, que surti avui a la llum l'esperadíssim SantLlorenç-ò-metre 2.0. Una miqueta més potent que la versió inicial, que encara podeu veure aquí si voleu riure una mica. Ara fins i tot li podria arribar a servir a algú d'alguna cosa.
Com sempre, s'accepten tota mena de comentaris, crítiques, donatius i almoines.

2006-07-21 Més i més fotos. Ja en tenim més de 400! Algunes correccions de posició.
D'altra banda, el meu receptor Magellan sembla haver dit prou, després d'unes esquitxadetes a la platja que ni l'haurien d'haver despentinat (essent com és IPX7 (o això diuen les especificacions)). Malauradament, ja fa temps que és fora de garantia.
Per tant, la propera versió del mapa, molt corregida i ampliada, pot quedar arxivada per sempre. Si us sobra un Magellan, ja sabeu. Jo m'encarrego del transport.
Ara, que si el que us sobra és un PDA, un smartphone o fins i tot un Garmin, també m'ofereixo a passar-vos-ho a buscar...

2006-05-30 Canvis en l'estructura de la web; espero que ara es vegi més clar què s'hi pot trobar. Retocs al SantLlorenç-ò-metre.

2006-05-02 Més fotos. Corregit un error d'identificació (font del Pallarès). Corregides algunes posicions.

2006-04-20 Arreglat el SantLlorenç-ò-metre. Ara funciona correctament amb Explorer, Firefox i Opera. L'error era degut al codi brossa que posa automàticament el proveïdor d'espai web a totes les pàgines. Abans feia servir un pseudo AJAX, ara és AJAX del tot.

2006-04-18 Com no podia ser d'una altra manera, alguns usuaris ja han detectat un "petit" problema al SantLlorenç-ò-metre: no funciona si hi accediu amb Internet Explorer. Miraré de corregir-ho, però mentre l'únic que puc fer és recomanar-vos el Firefox, que com podeu fàcilment deduir és el que faig servir jo.

2006-04-17 He afegit a la web una funcionalitat que us pot ser útil per planificar sortides pel Parc. O potser no, però com a mínim és curiosa de veure. El SantLlorenç-ò-metre. Si veieu que alguna cosa no funciona correctament, que podria molt ben ser, no us espanteu. Conserveu la calma i digueu-me de què es tracta.
Paral·lelament he canviat una mica els budells de la web, i ara les pàgines tenen extensió .php. Si teníeu algun enllaç directe a una pàgina en concret, hauríeu d'actualitzar-lo. Si no, si tot va bé sereu redireccionats a la pàgina principal.

2006-01-23 Afegides algunes dotzenes de fotos a continguts.

2006-01-18 Afegit mapa clicable del projecte de carretera de Mata-rodona a la Mata, amb fotos de l'estat actual de la zona a diversos punts del recorregut previst. Déu n'hi do com canviaria la cosa, no? Només faltaria un McDonald's a Coll de Boix... o potser no cal, que ja el tenim a la Mola. Vegeu-ho.

2006-01-08 Dissortadament, l'actualitat del parc és marcada aquests dies pels projectes de la Diputació per a millorar-ne (suposadament) l'accessibilitat. El més polèmic pel seu impacte ambiental és sens dubte la pista que permetrà unir el mas de Mata-rodona amb el de la Mata. Després de llegir algunes descripcions contradictòries del traçat de la mateixa, em va semblar que seria interessant esbrinar exactament per on preveu la Diputació fer l'esvoranc. Gràcies a l'amabilitat de la gent de l'ADENC (Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura), vaig poder consultar el projecte elaborat per la Diputació. A partir dels plànols que s'hi adjunten he generat el recorregut en forma de track, per a qui el vulgui consultar des de l'ordinador o carregar al receptor GPS. Així mateix, podeu descarregar el fitxer necessari per veure'l des de Google Earth, que us permetrà sobrevolar-ne virtualment el recorregut. Seguiu aquest enllaç si us interessa.

2005-12-11 Afegides diverses fotos a continguts.

2005-08-20 Versió v0.90 disponible. Nombroses correccions de posició. 1416 km de camins. 689 elements referenciats (vegeu quins són i les fotos de molts d'ells a continguts).

Descrrec: res del que en aquesta web s'ofereix t cap mena de garantia. Useu-ho sota la vostra responsabilitat.
Aquesta pgina s optimitzada per a una resoluci (1024x768) i un navegador (Firefox) concrets. Altres configuracions en poden empitjorar l'aparena i/o la funcionalitat.

© 2005-2009 Quicu Tpias Anton.